Nyhetsbrev

Update System
Kommun-värd
Vi fortsätter med konceptet kommun-värdar som fungerat utmärkt. Vi kompletterar med utbildning i direkt anslutning för de som önskar. Är ni intresserade av att vara värd inom ert område kontakta oss gärna.
Önskar du se hur Business är uppbyggt och ta del av alla tips och möjligheter så anmäl dig till en inbjudan.
Just nu bjuder Degerfors in Örebro och Värmlands län för visning.
Läs mer här
Avdelare
Regionala länkar
Oavsett om det är två kommuner i samarbete eller ett helt län/landskap så är det enkelt att sammankoppla Business för visning och information över ett större geografiskt område.
Dessutom till en låg kostnad!
Det går även att få inloggningsbehörighet på denna nivå, t.ex. om man vill göra branschanalyser etc.
Se gärna KBRs länk nedan.
Läs mer här
Business Kostnadsfria evenemangskalender
Du lägger lätt ut evenemang för publicering på webben. Samtidigt får du med det i Nyhetsbrevet med anmälan, antingen i text eller i ert kalendarium. Företagen kan lätt ta del, ladda ner i sin Smartphone eller kalender samt anmäla sig.
Oavsett var man anmäler sig kommer alla i samma deltagarlista. Listan kan sen användas för att tacka via e-post eller informera om nästa möte.
Se gärna Nyköpingsregionens länk nedan.
Läs mer här
Avdelare
Avdelare
Så här fungerar cim* hos oss
En kund hör av sig om att han önskar ett bekräftelsemail till företagen när de anmäler sig till deras evenemang. Vi undersöker möjligheterna, går igenom med kunden om vår utveckling motsvarar hans förväntningar och efter positivt svar utvecklar vi tjänsten inom Business.
En av de första pionjärerna inom CIM var Nike, de levererade sportkläder/skor. Nu kan kunderna designa sina egna skor via Internet.
* Customer Involvement Management
Läs mer här
Updates flytt
Då vi tidigare satt i Riksbankshusets Gårdshus i Nyköping har det tagit lite tid att finna en likvärdig miljö i Ängelholm.
Men nu har vi äntligen hittat hem! Våra flyttlådor står staplade runt omkring oss i vår provisoriska lokal men förhoppningen är att vi flyttar in under december månad.
Följ oss här
Avdelare