Nyhetsbrev

Efter semestern
Nu är vi tillbaka efter en härlig semester och vi hoppas ni också har avnjutit sommaren.Under hösten kommer vi lägga mycket fokus på att nå våra kunder via distansmöten och utbildningar, allt för att hålla kontakten och möta upp våra kunders behov i denna tid.
boka distansmöte
Avdelare
fler e-postadresser
Vi har haft och har flera kunder som vi utför extra telefonuppdrag åt, där vi kontaktar företagen för att få in ytterligare e-postadresser. Detta ger goda resultat både på antalet adresser och i relationen mellan företag och näringsliv. Varje e-post är mycket betydelsefull.
begär offert
Nykvarn valde business
Precis innan semestern drog igång beställde Nykvarns kommun Business och systemet lanseras nu lagom till höstens uppstart.
Vi ser fram mot ett gott samarbete och välkomnar Nykvarn!
Avdelare
Avdelare
Övrig system
Ni vet väl att ni kan samla alla era kontakter i Business?
Allt från politiker, privatpersoner till företag utanför kommunen, m.m. allt enligt GDPR.Möjligheten att kunna nå alla dessa poster samtidigt som man når sina företag eller gruppera utifrån olika ärenden.
Övrig System – ger möjlighet att samla allt i ett!
Läs mer här