Nyhetsbrev

semestertider
Under vecka 30 t o m 32 kommer kontoret att vara stängt för semester.
Det går att nå oss via e-post men det kan ta lite längre tid att få svar.
Avdelare
läget i sommar
Pga pandemin fick vi inte ta in de praktikanter som vi skulle haft i våras och som skulle ha sommarjobbat hos oss sen. Vi har nu fått tag i extra hjälp och kommer tillsammans hinna med alla uppdateringar och ha full support för er.
Vårt bidrag i dessa tider
Givetvis är det så att varje krona vi får in under pandemin är guld värt. Men vi vill ändå komma med något extra till våra användare av Business.
De som önskar att vi tänder upp Location i systemet och redan är kund till oss behöver endast betala hälften av löpande månadskostnad vid beställning. Det innebär att månadskostnaden för Location uppgår till 425,- istället för 850,-.
I dessa tider kan en god kontakt med kommunens fastighetsägare vara ännu mer aktuell för att bistå företag som behöver ändra sina lokalbehov.
Läs mer här
Avdelare
  Avdelare
västra mälardalen – business
Region eller samarbetskommuner kan lätt ordnas via Business så att besökare kan söka information om företag på ett större geografiskt område.
Om man önskar kan man öppna upp konton för att ha tillgång till samma funktioner som i det egna kommunsystemet. Bra vid utskick, analyser, branschindelningar m.m över ett större spektra.
Passa på att synliggöra er tillsammans!
Läs mer här
somriga hälsningar
Efter den största prövningen vi har haft som företag i dessa tider med att hålla våra system uppdaterade inför alla våra kunders utskick och även ge en hög service/support, ser vi fram emot semester även om det blir en annorlunda semesterperiod för oss alla.
Men det går att njuta av ledighet och sol i alla fall. Var rädda om er själva och varandra så hörs vi snart igen!
Avdelare

Avdelare