Nyhetsbrev

igång igen
Efter två veckor stängt är vi åter på plats och normala tider gäller igen. Vi ser fram mot att hjälpa både befintliga kunder och nya med Business företagssystem och Location Etableringssystem.
Avdelare
Ängelholms ungdomar
Vi är grymt imponerade av de tonåringar vi haft hos oss under sommaren. Artiga, noggranna och ödmjuka! Detta kommer vi att göra igen!
Location i sala
Här arbetar man ordentligt med att lägga in prospects och hålla en god översikt på sina förfrågningar. Dessutom får man en god relation till ägare som har fastigheter inom kommunen. De var dock inte nöjda med att man inte kunde gruppera sina förfrågningar. Det tog vi genast tag i och nu kan man enkelt gruppera i Location, tack Sala för tipset!
Avdelare
Avdelare
business i burlöv
Utöver våra vanliga uppdateringar fick vi uppdraget att ringa företag som inte hade någon e-post sen tidigare i systemet och det gav en hel del. Förutom nya e-postadresser gav det näringlivsavdelningen ett stort gensvar från företagen att de kände av deras engagemang i de lokala företagen. Rätt tänkt Burlöv!
Business på hörbys fb
Klokt av Hörby att lägga ut information om Business på Facebook! Jättebra info och en direktlänk till Business om man som företag vill se eller ändra något. Bra jobbat Hörby!
Avdelare