Nyhetsbrev

leverans av location
Nyköping var först ut med Location. De har nu fått nästan 300 ägare av kommersiella fastigheter med och utan byggnad. 35% av dem finns utanför kommunen men har fastigheter inom kommunen.
Nu kan även de ta del av information eller förfrågningar, inbjudan m.m.
Läs mer här
Avdelare
sala beställer location
Sala önskar att få med alla ägare av kommersiella fastigheter för att ha en bra dialog med dem. Sen att använda det etableringssystem som ingår för att följa sina etableringsförfrågningar.
Vi har även byggt in sökning på ägare på fastighetstyp och geografiskt område.
Läs mer här
business säkerställt
Vi har redan sedan maj säkerställt enligt GDPR. Personer, e-post, arbetsställen, övrigregister och andra tilläggstjänster m.m. är säkrade.
Nästan alla våra kunder har dessutom kommunanpassade brevmallar vid uppdatering så mottagaren kan säkra utskicket och kommunen/näringslivsbolaget profilerar sig tydligt.
Avdelare
Avdelare
Nya kunder
Tänk på att det går bra att beställa enbart ett av systemen Business eller Location.
För er som beställer bägge tjänsterna ger vi en rabatt på engångsetapperna med 10% på Business vid beställning innan årsskiftet.
Önskas en digital visning av bägge systemen tar det högst en kvart och ger er en bra bild av vad systemen kan tillföra i ert arbete. Bara att boka tid!
    Boka visning 
En riktigt god Jul!
Vi önskar er alla därute, kund eller ej, en riktigt härlig julledighet och ett gott nytt år.
Vi ser fram mot 2019 då det kommer en hel del nyheter!Vi kommer att ha stängt under vecka 52.
Vi har under årens lopp alltid skänkt en liten gåva till olika barnfonder. Årets julklapp blir en gåva till Min stora dag.
 Min stora dag 
Avdelare