Nyhetsbrev

Arbetsställen
För att räknas som ett aktivt arbetsställe måste företaget uppfylla kriterier enligt vårt produktblad.
I samband med GDPR får vi inte lägga in företag som säger sig finnas i den aktuella kommunen men som inte har registrerat sitt arbetsställe korrekt hos myndigheterna.
Ni kan be företagen anmäla sitt arbetsställe på verksamt.se så kommer de med i ert system.
Under tiden kan ni använda vår tjänst Övrig System även för detta och vi lägger över informationen om dem när de kommer med.
Läs mer här
Avdelare
ÖVRIG SYSTEM
Vill ni samla alla som inte finns inom er kommun eller inte är företag?
Andra företag, organisationer, privatpersoner m.m. kan läggas in efter samtycke. De ligger integrerat med ert vanliga system så ni lätt kan göra samma sak som med era företag. Ni kan ha hur många register ni önskar i ett Övrig system.
Passa på att starta 2019 med ett Övrig system. Vi drar av kostnaden för inläsningen av uppgifterna vid beställning under 2018!
Läs mer här
vi är stolta över tankbar
I mer än 10 år har vi haft Tankbar AB som vår samarbetspart (underbiträde). I år har deras vd Philip Saltskog mottagit priset som Årets Företagare från Företagarna. En välförtjänt utmärkelse tycker vi som följt dem genom åren och alltid varit nöjda med deras arbete. Deras samarbetsförmåga och lyhördhet ger oss vetskapen att vi ligger i framkant med våra produkter och får nöjda kunder.
Stort grattis från oss!
   www.tankbar.com   
Avdelare
Fotograf Jan Lindblad Jr & Lindblad Studio
Avdelare
ny medarbetare
För drygt ett år sedan efter lång och trogen tjänst på 13 år har vår älskade Alice skuttat vidare till hundhimlen. Denna vecka började Astrid hos oss. Hon är 8 veckor och en Jack Russell. Hon både sänker stresshormonerna och ger oss många glada skratt på kontoret. Nu väntar hon på att få möta Annicas fyra deltidsarbetande hundar och lägger ut lite kissfläckar under tiden.
Välkommen Astrid!