Nyhetsbrev

BUS
Business Update System är till för de näringslivsenheter som vill uppnå goda relationer med kommunens företag samt välkomna nystartade. Ger företag/besökare/privatpersoner möjlighet att öka sin kunskap om vilka resurser som finns.
Läs mer här
Avdelare
LUS
Location Update System fick ett varmt mottagande. Vi har redan fått in tips på utveckling och vi är glada att vi fått fram något helt nytt på marknaden anpassat för ert dagliga arbete. Glöm inte att Location kan beställas separat om ni inte har Business.
Läs mer här
Nyköping först ut!
Vår forna hemmakommun, Nyköping har beställt Location. De har arbetat i Business i många år och inser värdet att utveckla goda relationer även med ägare som kan finnas var som helst men har kommersiell fastighet i kommunen. De kan ta ut e-postadresser för att kalla till informationsträffar, skicka nyhetsbrev eller annan viktig fastighetsinformation som berör ägarna.
Jättekul tycker vi!
Avdelare
Avdelare
utveckling location
Alla ägare av kommersiella fastigheter är med men vi kommer bygga in urval för att kunna skicka information till ett begränsat geografiskt område inom kommunen. Även vilken fastighetstyp man vill använda. Så kul med ert engagemang att få till det ultimata systemet för etablering och goda relationer.