Location

Nytt förfaringssätt
Location är ett internt system där alla fastighetsägare med kommersiella lokaler/mark ingår. Finns ärendehantering på ägarna och en etableringshantering.
Vår leverantör är Metria som har godkänd GDPR via sin hemsida. Se länk nedan.
Metria GDPR
Avdelare
beställning
Location kan beställas separat precis som Business. Men har man redan Business ligger det integrerat och om man har behörighet till bägge systemen loggar man bara in med en behörighet så inte fler lösenord att hålla reda på!
Enkelt att handhava och uppdaterat!
beställ offert
Etableringsfördel
Bästa sättet att få till en etablering är att ha en god relation till fastighetsägarna! Bjuda in dem för informationsträffar om vad som pågår i er kommun. Skicka ut information och förfrågningar från företag. De vet bäst själva vad de kan erbjuda. Kanske något som inte ens är ute officiellt än.
Bättre relation med ägarna ger alla bättre förutsättningar!
Avdelare
Avdelare
var finns ägarna?
För en tid sedan gjorde Flen en inbjudan till ägare av lokaler i sin kommun. Var intressant att se fastighetsbolag från Stockholm, Södertälje, Strängnäs m.fl. infinna sig. För att få kontakt med ansvariga i kommunen och få veta vad som pågår i Flen.
Så tro inte att ägarna enbart finns i er kommun! Just därför vill de gärna få information om vad som händer där deras lokaler/mark finns.
Etableringsförfrågningar
Fyll själva i uppgifter direkt i systemet. Både om företagen som letar och om ägarnas direkta kontaktpersoner efter samtycke. Samla prospects. Alla som har access kan följa förfrågningarna. Ha en god överblick över pågående etableringar och sortera sedan in dem som avklarade med eller utan etablering. Läggs senare in i ett arkiv. Enkelt att kunna redovisa!
Avdelare