Nyhetsbrev

Redo för business igen
Visst är det härligt med ledigheter! Hoppas ni alla fått en välförtjänt semester. Men det är även skönt att komma igång igen. Vi märker av att det lönat sig att lägga ner tid på GDPR då kommunerna måste känna sig trygga att de använder ett säkrat system. Välkommen att boka en visning av Business när det passar. Tar ca 10 min på distans.
Avdelare
Location på g
Vill ni få en bra relation med fastighetsägare som har fastigheter i din kommun? Bjuda in dem att berätta vad som pågår i kommunen? Skicka ut förfrågningar där ni får tillbaka vad de har att erbjuda? Kunna föra era etableringsärenden för alla berörda?  Med ett bra kontaktnät får ni större chans att lyckas med en etablering. Nästa nyhetsbrev kommer visa mer av Location.
Klippan väljer business
Efter Burlöv, Skurup, Hörby, Höör, Eslöv, Perstorp och senast Svalöv kommer nu Klippan av våra skånska kommuner. Blir även vår tredje kund inom Familjen Helsingborg.
Om valet av Business säger Anders Lindberg;
”Det är viktigt för oss att nå ut till alla de företagare som finns i Klippans kommun och på ett enkelt sätt kunna kommunicera med dem. Det är i längden ohållbart att själva försöka hålla ett företagsregister uppdaterat.
Vi ser fram emot att komma igång med Business under hösten och se effekterna av det”
Avdelare
Avdelare
ringar på vattnet, kungsör
Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Surahammar använder Business. Nu kommer Kungsör med vilket gör att alla kommuner medverkar i Västmanland förutom en.
Så här uttalar sig Ida-Maria Rydberg i Kungsör;
”Flera företag i Kungsör har lyft önskemålet om att ha ett företagsregister via kommunens hemsida. För oss är det också viktigt att kunna kommunicera med företagen. Det kan vara nyhetsbrev, företagsfrukostar, olika evenemang med mera. Vi vill vara säkra på att våra företagsuppgifter är uppdaterade. Vi har tittat på olika alternativ och fastnade till slut för Business Update System. Flera av våra samverkanskommuner använder systemet och är nöjda. Nu ser vi med spänning fram emot att få börja använda vårt nya kvalitetssäkrade företagsregister.”