Nyhetsbrev

Update System
Nya lagen
Vi ser redan nu över säkerhet och drift där den som driftar även är dataombud. Sen ser vi över personuppgiftsbiträdena vilket är de myndigheter som vi får information från. Dessutom är vi underbiträden till våra kunder, dvs de personuppgiftsansvariga. De avtal som ska upprättas samt bilagor kommer att ordnas i god tid innan nya lagen träder i kraft.
Avdelare
ERT ETABLERINGSVERKTYG
Vår nya produkt är under utveckling. Liknar Business men med ett annat innehåll, anpassad för etableringsärenden. Vi kommer inom kort skicka ut information där ni utan några förpliktelser kan vara med och påverka systemet att bli ett bra etableringsverktyg (CIM). Flera sajter över lediga lokaler finns redan men ett bra system med täckande innehåll anpassat för näringslivsenheterna har varit efterfrågat länge. Nu kommer det!
Håbo Marknads ab väljer business företagssystem
VD Lars-Erik Sandhgren: Jag kom in som vd för Håbo marknads AB tidigare i år och hade då använt systemet i två tidigare liknande arbeten. Business Update Systems är enkelt att använda och heltäckande för våra behov, till exempel som kundregister över våra lokala företag och för att kunna kommunicera med dem via nyhetsbrev. Företagssystemet är alltid aktuellt och servicen är toppen!Vi på Update ser fram mot ytterligare en kommun och gott samarbete. Välkommen Håbo!
Avdelare
jUl och nyår
Vi kommer att ha stängt under tiden 27-29/12 samt vecka 1 förutom helgdagarna. Vi vill som ni få njuta av ledigheterna med nära och kära. En liten julklapp fick Ragunda som vann en tilläggstjänst när de gillade oss på FB. I år går vår julklapp till Barndiabetesfonden.
Barndiabetesfonden
Avdelare