Nyhetsbrev

Nya kreditsystemet
Nu är äntligen nya kreditsystemet integrerat i Business! Du kan antingen se det via företagskortet på kommunens företag eller söka fritt på Sverigenivå. Ingen extra inloggning behövs!
Läs mer här
Avdelare
Ny profilering
Vill du att era företag ska få sina uppdateringsmail med er profilering? Ökar svarsfrekvensen och stärker ert varumärke samt er relation till företagen. Vi svarar som vanligt för utskick och uppdateringsarbetet!
Läs mer här
Nu tar vi bladet från mun
Fram till 1/8 gällde tystnadsplikt i samband med försäljningen av lokal/markregistret Vakant. Nu meddelar vi att det bästa etableringssystemet kommer att komma! Hur vet vi det? Jo, vi arbetar ju i CIM (customer involvment management) vilket innebär att kunderna deltar i utvecklingen. Välkomna med tips och idéer! Kanske vill ni medverka som pilotkommun?
Avdelare
Avdelare
nyfiken på business?
Vi kan lätt visa systemet på distans för er.
Vill ni att vi kommer till er går det givetvis också bra. Oavsett system är innehållet det viktiga för att det ska fungera optimalt. Vi uppdaterar direkt från myndigheter, företagen själva och det ni tillför. All e-post ingår och vi ansvarar även för dessa uppdateringar. Frigör mer arbetstimmar till er med ett system som har uppdaterat innehåll.
Välkommen!
Boka här
Evenemangskalendern
Vi slår ett slag för kalendern som ingår utan kostnad i Business.
Lägg ut allt som pågår på er webb via kalendern. Lägg in kommande evenemang i ert nyhetsbrev med en knapptryckning.
Alla kan anmäla sig via er webb eller via ert utskick. Allt samlas i en gemensam deltagarlista!
Enklare kan det inte bli!
Se exempel
Avdelare