Nyhetsbrev

business
Ett företagssystem som svarar upp på era krav om ett färskt innehåll och lätt att arbeta i. Gör som över 80 kommuner gjort och underlätta arbetet med näringslivet i din kommun!
Begär en offert för just er kommun redan idag.
Läs mer här
Avdelare
Vårkänslorna bubblar
Efter att vi skänkt bort övrig-system under april så måste vi fortsätta ha vårfeeling och därför lottar vi ut en gratis årsavgift på vårt nya kreditsystem till våra kunder oavsett om man har ett idag i Business.
Lycka till!
Vi byter ekonomisystem
Då SHJ försvann och vi fick ett annat tyckte många kunder att det kändes besvärligt med extra inloggning och att det var svårt att ta del av företagsuppgifter. Vi har hörsammat detta och kommer att integrera ett annat system så att man inte behöver mer inloggning än till Business. Antingen ser man ekonomiuppgifterna via företagskortet eller så söker man fram uppgifterna om företagen som ligger utanför kommunen. Vi har lagt in en extra hög växel på detta och hoppas vara klara innan sommaren.
Avdelare
Avdelare
Sänkt pris för de flesta
Det nya ekonomisystemet kommer att kosta 5000,-/år från tidigare 6000-7500,-. Då har alla som har inloggning automatiskt åtkomst till tjänsten.
paus från sknt
SKNT i Gävle krockade med mycket i år. Vi har dessutom personal under utbildning, flera utvecklingar i Business och andra nyheter på gång. Både i Umeå och Borås satte man ljuset på oss utställare där vi kände att vi verkligen fick medverka. Vi blev snopna att höra att det inte ens fanns med en företagspresentation i år. Men efter mer än 20 års medverkande så känns det ok med en paus och vi laddar för nästa gång.
Avdelare