Nyhetsbrev

Update System
Sammanfattning av 2016
Att flytta vår verksamhet till Ängelholm har varit en stor process och dessutom har vi suttit i en skrubbliknande miljö i avvaktan på renovering och fiber i vår nya lokal. Men vi ser fram mot att flytta in under december månad och med glädje gå till jobbet under 2017! Våra kundrelationer är en stor orsak till denna glädje men även samtal med många företag/föreningar. Väl mött under nästa år!
Avdelare
Öppet-tider under jul/nyår
Vi kommer att vara lite underbemannade men hålla våra öppet-tider som vanligt förutom röda dagar och vecka 52 då vi har helt stängt. Måndag-torsdag 9.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00
Fredag 9.00-12.00
Snabbaste sättet är att e-posta oss. Vi svarar alltid och så snabbt som vi kan..
från er ger vi till bris
Så många barn far illa i vårt samhälle. Där barn borde längta efter jul och tindra med sina ögon går många barn med oro i sina små magar och istället för att se glädje i deras ögon kommer tårar. Mobbing, ensamhet och ingen att tala med är fruktansvärt. Att då kunna få tröst och stöd betyder mycket och Bris tar emot ca 70 kontakter per dag från barn och ungdomar. 80% av dessa kommer från flickor. Vår julslant går därför till denna organisation vilket vi hoppas ni uppskattar!
Läs mer här
Avdelare
Avdelare
julhälsning
I år är det en s.k. arbetsgivare-jul, inte många röda dagar i almanackan. Men vi hoppas att ni får en skön ledighet med nära och kära eller/och en skön egentid.
Vi önskar alla er som arbetar inom näringsliv och tillväxt i Sveriges kommuner en riktigt God Jul!
nyårslöfte
Vanligaste typen av löften är det väl alltid svårt att hålla, sluta röka, gå ner i vikt, motionera mer osv. Så vårt löfte till er inför nytt år blir att ge vår bästa service, ha lyssnar-öronen på oss och aldrig sluta utveckla för optimalt resultat. Så ert verktyg Business ger er bra stöd i ert viktiga arbete. Ett riktigt gott nytt år önskar vi!
Avdelare