Nyhetsbrev

Update System
Ekonomifakta
Vi blir ibland jämförda med företag som tillhandahåller företagens ekonomiska status. Business har även den tjänsten som en frivillig tilläggstjänst. Vårt samarbete med Bisnode ger er både ekonomisk företagsfakta och branschanalyser till bra pris.
Läs mer nedan för djupare information.
Läs mer här
Avdelare
Hösterbjudande
För er som finner ekonomikopplingen intressant och har Business erbjuder vi rabattavdrag med 500 kronor vid beställning under första året. 2500, (ordinarie pris 3000) för en användare/år eller 7000, (ordinarie pris 7500) för en hel avdelning/år oavsett antal användare.
Erbjudandet gäller året ut.
beställ här
FöretagsNOTERINGAR
Att enkelt kunna göra noteringar som arbetsgruppen kan ta del av underlättar mycket i det dagliga arbetet. Företagsbesök och ärenden som ska följas upp är lätt att samla här. Även om man enbart vill ha listor över företag utan att notera så går det också bra.
Du bestämmer vilka som ska ingå och kan själv förnya uppgifterna. Du kan även föra över företag till nya listor vid behov. Statusen ändras med en knapptryckning från pågående till avslutat.
Avdelare
Avdelare
Sparade sök-kriterier
Ibland vill man slippa göra om sökningar. Men ändå ha aktuell information. Då är sparade sökkriterier att föredra. Har du gjort en sökning på SNI eller valt ut en bransch eller juridisk form så spara den här men glöm inte att skriva vilka kriterier du sökt ut i ämnesraden. Då kan du alltid hämta listorna och de är ständigt dagsaktuella! Så fort data ändras så det stämmer mot din sökning uppdateras dina listor.
Vårt sni diagram
Använd gärna ert egna diagram som ingår kostnadsfritt i Business. Här kan du lätt se inom vilka branscher företagen ligger i din kommun. Alltid intressant att söka på årets nystartade företag för att veta vilka branscher som är aktuella att starta företag inom.
Avdelare