Nyhetsbrev

Följ oss på facebook
Gilla och följ oss på Facebook!

Avdelare
Vi söker fler kommun-värdar
Vi önskar det fanns tid att resa ut till er alla och visa Business alla möjligheter men med er hjälp kan vi komma fram till en lösning. Vi utser en värd som i sin tur bjuder in sitt närområde. Besökarna får då en kostnadsfri presentation och ni får en möjlighet att träffa era kollegor under trevliga former.
Läs mer här
Passar inte värdtiden?
Det går alltid bra att fråga efter en visning ändå om det är en ny kommun. De som redan är användare kan fortsatt även boka utbildning av systemet. Både en introduktion eller för fortsatt skräddarsytt ändamål, ex. praktikplatser.

Välkomna med en förfrågan!

Avdelare
Avdelare
ENKLARE se INLOGGNINGEN
Nu har vi även gjort en inloggning högst upp på sidan för våra användare. Hoppas ni gillar det!
GLAD PÅSK
Vi passar på redan nu att önska er en skön påskledighet. Själv är jag ännu barnsligt förtjust i att gömma påskägg i en trädgård för barnbarnen att leta efter. Hoppas på ett soligt väder för att kunna göra det annars får det bli inomhus.
Regina och Update systems medarbetare
Avdelare