Nyhetsbrev

Nya systemet tar form
Så spännande med arbetet av vårt nya system! Läs gärna nedan vad en del av vår utveckling innebär. Under denna tid har 3 stora CRM-företag hört av sig om vårt intresse att sälja. Det ska vi INTE men det ger oss ett kvitto på att vårt system har ett kvalitativt innehåll och bra funktioner redan nu. Och nu gör vi systemet ännu bättre!
Avdelare
Tack o påminnelse!
Vi vill passa på att tacka våra kunder i över 80 kommuner som kommit med idéer och önskemål samt svarat på vår enkät om e-posten. Då svaren blev 50-50 så ser vi till att alla kan få som de önskar och bygger flera alternativ.
Ni som ännu inte svarat på vår e-postfråga bör göra det snarast för att ha en fungerande e-post när nya systemet lanseras. Tack på förhand!
INTE BARA TOMTEN SOM SLITER
Vi arbetar för högtryck med vårt nya företagssystem tillsammans med programmerare, designers m.fl. Beräknad leveranstid till kund är mitten av januari. Det vi bl.a. kan berätta är att det blir förenklade funktioner och ny design.
En evenemangskalender ingår som ni kan lägga på era näringslivssidor samtidigt som ni kan skicka ut händelserna med anmälan via e-post.
Det blir en helt ny ärendehantering där man kan följa ärenden på respektive handläggare.
Det blir även möjligt att ta ut branschdiagram på alla företag eller ett urval.
Samtliga listor/ärenden m.m. kan direkt överföras till e-postutskick, diagram samt rapporter m.m.
Vi ger även fler möjligheter med e-postutskick, både för att höja säkerheten och kunna skicka på flera sätt.
Sen kommer det även finnas karta även på den interna delen av systemet m.m. Det var ett urval av alla nyheter som de som redan är kund haft som önskemål och det vi sett som en vidareutveckling, ex. vår support.
En riktigt god jul till er alla
Vi skickar vår julhälsning redan nu då många går på olika ledigheter.
Vår julklapp blir ett bidrag till BRIS i år.
Ha det riktigt skönt så hörs vi igen under 2016.
Läs mer här