Nyhetsbrev

Nya fakturaperioder
Ni som är kund till oss kan nu få välja hur ni vill ha er årsavgift av ForReg hädanefter. Den kan delas upp på halvår, kvartal eller som tidigare, helår.Om ni vill ändra maila till ekonomi nedan!
Avdelare
VIKTIG INFO!
Till era webbmastrar!Ni som idag har hänvisning till Regina Ervik AB på era kommunsidor om ForReg bör ändra den informationen till Update System AB!
nYA fORREG = FÖRENKLING
Vi har nu startat utvecklingsarbetet och ser framför oss enklare genvägar, tydlighet och nyheter. Så kul att jobba med och det är era synpunkter som ligger till grund för detta, stort tack!Har ni tips eller synpunkter under byggnationen så hör gärna av er till oss!
Det är ju även en ny design och bredvid ser ni den färg som nya ForReg får som en liten aptitretare!
INTENSIV HÖST
Likt tidiga höstens intensiva färgskala är arbetet. Vi märker av det hos oss och ser det när vi besöker er. Idéer, strategier, delmål och huvudmål ska uppnås. Man vill nå avslut och veta att man går in i 2016 väl förberedda.Vi har verktyg för er som inte är allmänna system för alla, utan noga framtagna att avhjälpa er inom offentlig förvaltning. Ett system som ForReg är ert och ni bestämmer vilka som ska ha tillträde till det och hur det ska användas!
En riktigt skön arbetshöst blandat med soffmys och tända ljus önskas er!