Nyhetsbrev

VÄLKOMMEN TILL OSS
Här är vårt första nyhetsbrev från vårt nya bolag, UPDATE SYSTEM. Vi hoppas att ni haft en skön sommarledighet och känner er redo för höstens utmaningar. Vi är supertaggade att göra vårt bästa för er!
Avdelare
FORREG NYBILDAS
Vi tackar er för svaren på vår enkät och startar nu att göra systemet bättre med nya och förbättrade funktioner, ny design m.m. Vi kommer lansera det nya systemet januari 2016 och givetvis följer redan befintliga kunder med och nya välkomnas.
UPDATES NYA HEMSIDA
Vår nya hemsida är nästan klar bortsett från lite kompletteringar och bilder. Vi ser ert arbete med att få goda relationer med besökare och företag  som pusselbitar som när det faller på plats blir  gynnsamt för näringslivet och kommunen.
Läs mer här
Avdelare
Avdelare
Ert publika system
Att mot företagare och privatpersoner kunna visa upp ett uppdaterat företagsregister på kommunens hemsida gagnar alla. Att det även är sökbart och kan läsas på flera språk samt kopplas mot bra karta och hybrid ger ett proffsigt intryck.
Läs mer här
ERT INTERNA SYSTEM
Att enkelt kunna skicka ut information, inbjudningar m.m. och ha en evenemangskalender. Att kunna göra olika grupperingar och skriva i en gemensam dagbok. Att kunna göra branschanalyser och visa ekonomisk status. Det är en del av vad ert interna system kan underlätta er vardag med.
Läs mer här
Avdelare